Over MediSpa Lisette

Met een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid runt Lisette Jansen vanaf het najaar van 2015 Medispa Lisette, een huidkliniek die al sinds 2010 een begrip is in het pittoreske Rijssen.

Beauty meets dermatologie 
Wat ooit begon met een passie voor mensen en schoonheid is uitgegroeid tot een huidkliniek vantopniveau. Beauty meets dermatologie. Iets waarin de hoogopgeleide Lisette zich onderscheidt van schoonheidsspecialisten in de omgeving. Hand in hand met innoverende merken zoals ZO Skin Health en ZO Medical vindt zij een passende behandeling voor iedere huid. En met succes, zo blijkt uit de waanzinnige reacties van haar clientèle.

Een droom die uitkomt
Met een diploma ‘Schoonheidsspecialist’ op zak begon Lisette Jansen vol ambitie aan de studie ‘Huidtherapie’. Een schot in de roos, zo bleek. Na vier jaar, leerzame stages in zowel ziekenhuizen als huidklinieken én een extra diploma was Lisette klaar voor de start van haar carrière. Deze nam echter sneller dan gedacht een grote wending. Na in januari 2015 begonnen te zijn als huidtherapeute bij een kliniek in Nijmegen kwam Medispa op haar pad. Niet veel later kwam de vraag of zij de toen al succesvolle huidkliniek zou willen overnemen. Na een korte bedenktijd zei zij volmondig “Ja!”. Realiserend dat dit een kans is die ze moest grijpen. En wat bleek: een droom die uitkwam!

Lisette vertelt: “Medispa biedt een combinatie van schoonheidsbehandelingen en huidtherapeutische behandelingen en dat is precies waar mijn passie ligt. Mensen helpen bij het creëren van een stralende en bovendien gezonde huid. Dat doel bereiken is keer op keer fantastisch en daar doe ik het voor.”

Ambities
Lisette wil zich naast de behandelingen focussen op het nog beter op de kaart zetten van haar Medispa. Waar huisartsen hun patiënten momenteel veelvuldig doorverwijzen naar dermatologen en de bijhorende zware medicatie, hoopt Lisette dat zij in de toekomst zullen kiezen voor Medispa Lisette. “Net zoals bij dermatologen worden ook hier de behandelingen in de meeste gevallen vergoed, maar zijn 
de producten beter voor de algehele gezondheid en pakken zij de (huid)problemen bovendien plaatselijk en gericht aan”, aldus Lisette.

Verder wil zij het medisch-cosmetische karakter van Medispa met haar achtergrond en expertise in de toekomst verder uitbreiden en zo nog meer mensen gelukkig maken met een ‘nieuwe’ stralende huid!