IPL definitief ontharen

Lees meer

Elektrisch ontharen

Lees meer

Harsen

Lees meer

 

Overbeharing

Ontharen is een van de primaire behoeftes. In het gezicht is beharing bij vrouwen erg storend en het kan bovendien erg onzeker maken. Ook op andere plaatsen van het lichaam vinden we haren echter steeds storender. We zijn ze liever kwijt dan rijk, en dat geldt tegenwoordig ook voor mannen. Vroeger had lichaamsbeharing een duidelijke functie, tegenwoordig niet meer. Toch groeit er op veel plaatsen nog volop haar. En als u daar vanaf wilt, hebben wij diverse mogelijkheden.

Vergoeding
MediSpa Lisette is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten (NVH) met de specialisatie acne en als zodanig bij diverse ziektekostenverzekeraars. U kunt zodoende in aanmerking komen voor een vergoeding van de behandeling.

MedCos® IPL definitief ontharen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80% tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Electrisch definititef ontharen

Electrisch ontharen is een methode van definitief ontharen waarbij een heel fijn naaldje de haarwortel zogenaamd vernietigd. De methode is langdurig en niet pijnloos maar wel zeer effectief. Het is de enige methode die voorgoed afrekent met stugge blonde, rode en grijze haren op de kin en in de hals.

Harsen

De wax van Clean & Easy is de 'crème de la crème' onder de harsen. Clean & Easy wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit een wax waarmee we zelfs de meest korte en stugge haren snel en effectief kunnen verwijderen. Bovendien is het zeer zacht voor de huid. Elk deel van het lichaam, ook het gezicht, kan op deze manier gewaxt worden.