Acné

Lees meer

Pigmentvlekken

Lees meer

Couperose

Lees meer

Steelwratjes/Bloedblaasjes

Lees meer

Rosacea

Lees meer

 

Huidproblemen

Huidproblemen worden vaak veroorzaakt door een disbalans in het lichaam. Niemand is er blij mee: het is ontsierend en soms zelfs sociaal belastend. In veel gevallen is er echter iets aan te doen.

Door middel van een intakegesprek en goede huidanalyse brengt Medi Spa Annemarie Schermerhorn uw huidprobleem in kaart en bekijken we de mogelijkheden van aanpak. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van huidaandoeningen. De meeste behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Neem daarom vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend advies!

Vergoeding 
MediSpa Lisette is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en aangesloten bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten (NVH) met de specialisatie acne en als zodanig bij diverse ziektekostenverzekeraars. U kunt zodoende in aanmerking komen voor een vergoeding van de behandeling.

Acne

Puistjes, roodheid en een vlekkerig gezicht; acne is een veelvoorkomende huidaandoening die helaas voor lange tijd het dagelijks leven kan beïnvloeden. Gelukkig kan acne succesvol worden behandeld, zelfs binnen een korte tijdsduur. ZO Skin Health of ZO Medical biedt hierbij de oplossing. Op basis van een persoonlijke huidanalyse stelt MediSpa Lisette een behandelplan samen dat bij uw huid past. U gaat de acne vooral thuis behandelen. Om het resultaat te versnellen kan er in overleg met u salonbehandelingen worden voorgesteld zoals peelingen of dieptereinigingen. Al binnen enkele weken zult u een vermindering van vijftig procent van de ontstekingen ervaren, waarna een gladde, gave en egale huid het ultieme doel is.

Pigment- en ouderdomsvlekken

"Ik had alles geprobeerd maar niets hielp. Gelukkig is er nu wel een effectieve oplossing voor mijn pigmentvlekken dankzij ZO Medical"   
- Bea van der Zande, klant

Pigmentvlekken ontstaan meestal op gebieden die veel zijn blootgesteld aan de zon, zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Maar u kunt ook pigmentvlekken krijgen door hormoonveranderingen (melasma), gebruik van medicijnen of simpelweg omdat u ouder wordt. Een egale huid ziet er gezonder en jonger uit en dat ligt dankzij ZO Skin Health,  ZO Medical, microdermabrasie en ZO peelingen binnen handbereik.

Met ZO Medical worden de hormonale en zon-pigmentvlekken verwijderd door middel van o.a. het Non-hydrochinonic hyperpigmentation systeem. U krijgt weer een gezonde, egale en jonger uitziende huid terug. Met Microdermabrasie kunnen daarnaast plaatselijke pigmentvlekken worden aangepakt. ZO peelingen zullen een enorme acceleratie geven om de huid snel te egaliseren. Tijdens een uitgebreide huidanalyse beoordelen we de verkleuring en adviseren we u de juiste behandelmethode.

Couperose

Een toename van kleine/micro bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele, zeer kleine bloedvaatjes in de huid in het gelaat, met name thv de wangen en de neus. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van rosacea, een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid. In veel gevallen treedt het echter ook spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van couperose. Bij MediSpa maken we gebruik van thermo-coagulatie. Hiermee worden de kleine vaatjes dichtgeschroeid. De behandeling is pijnloos, resultaten zijn direct zichtbaar, en in de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende. Duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Direkt na de behandeling kan de huid wat rood en opgezet uitzien. Uiteraard zullen wij voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek boeken om zo te bepalen wat wij voor u kunnen doen.

Steelwratjes en bloedblaasjes

Steelwratjes zijn ontsierende ‘steeltjes’ die vaak voorkomen in de hals, op de oogleden en op plekken waar wrijving is, bijvoorbeeld de liezen en oksels. Ze zijn volledig onschuldig en zeer eenvoudig te verwijderen met een coagulatiemethode. Dit geldt ook voor bloedblaasjes.

Rosacea

"Weg met die rode wangen, gesprongen adertjes en puistjes"

U had niet verwacht op volwassen leeftijd nog last te hebben van puistjes en roodheid. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is, heeft u last van gesprongen haarvaatjes in uw gezicht. De oorzaak: rosacea. Onze behandeling tegen rosacea geeft u een schone, gave huid die u er fris laat uitzien.

Ondanks de puistjes heeft rosacea weinig met acne te maken. Rosacea begint vaak na uw 30e levensjaar. U heeft misschien geprobeerd uw huid te verbeteren met producten van de drogist: die werken niet. Wij behandelen rosacea met de producten van ZO Medical. Deze producten dringen diep door in de huid en pakken uw rosacea van binnenuit aan. Deze behandeling gaat de ontsteking van de huid tegen. Rosacea gaat altijd gepaard met couperose. Deze kleine gesprongen haarvaatjes zijn verantwoordelijk voor de roodheid in uw gezicht. Onze couperose behandeling m.b.v. ons coagulatie apparaat werkt effectief tegen couperose.