ZO Skin Health

Lees meer

ZO Medical

Lees meer

ZO Peelingen

Lees meer

Microdermabrasie/Dermaroller

Lees meer

 

Anti aging

Anti aging betekent niets meer dan het behouden van de huidige conditie of het verbeteren naar een optimale conditie van de huid. Al vanaf het 25e levensjaar krijgt de huid verouderende kenmerken. Met anti aging kunt u dan ook niet vroeg genoeg beginnen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Onze behandelingen zijn gebaseerd op het optimaliseren of verbeteren van de huidconditie. Na een uitgebreide huidanalyse krijgt u inzicht in uw persoonlijke verzorgingsbehoeften en mogelijkheden. Specifieke huidverzorging betekent betere en snellere resultaten, maar ook de belofte dat u datgene gebruikt wat uw huid nodig heeft.

Verven, epileren en harsen van de bovenlip zijn desgewenst in al onze behandelingen inbegrepen, mits deze binnen de behandeltijd vallen. U hoeft dus slechts tijd te reserveren!

ZO Skin Health

“ZO Skin Health zet de huid echt aan het werk, zo blijft mijn huid in topconditie.”
– Monique des Bouvrie

Leeftijd, genen, UV straling, stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij de huidgezondheid. Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl én een effectieve huidverzorging kan iedereen een gezonde huid opbouwen. MediSpa Lisette doet dit hand in hand met ZO Skin Health van Dr. Zein Obagi. Een merk dat doet wat het belooft en zich, net als MediSpa Lisette, focust op het creëren een gezonde huid die in balans is.

De behandeling wordt bij voorkeur gegeven in kuurverband. Beginnend met een effectieve peeling, waarna de ZO Skin Health producten optimaal hun werk kunnen doen. Wat u kunt verwachten is een gebalanceerde huid die straalt, fris oogt en vrij is van vervelende gevoeligheden. MediSpa Lisette onderhoudt daarbij wekelijks contact met haar clientèle om zo de thuisverzorging en het verjongingsproces van de huid op de voet te volgen.

ZO Medical

ZO Medical is de nieuwste, therapeutische basis voor een gezonde en stralende huid. De productlijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten, in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek. De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. De behandeling verbetert uw huid van binnenuit waardoor acne, pigmentvlekken en rimpeltjes verdwijnen. ZO Medical vernieuwd, verfrist en beschermt uw huid en geeft een langdurig effect. In combinatie met andere behandelingen, zoals Microdermabrasie of een ZO Peeling, geeft ZO Medical een ultiem resultaat. De behandeling is niet ingrijpend, maar wel zeer effectief. Dat maakt de combinatie tussen verschillende behandelingen eenvoudig.

MediSpa Lisette zet ZO Medical in bij huidveroudering, zonbeschadiging, pigmentvlekken, ontstekingen, acne, rosacea en roodheid. Naar aanleiding van een intakegesprek in de kliniek zal worden vastgesteld welke producten we binnen uw behandeling zullen inzetten.

ZO Peeling

ZO Skin Health Facial Stimulator Peel
Is uw huid toe aan een diepgaande, maar snelle verbetering? Dan is de facial stimulation peel iets voor u. De peeling sluit perfect aan bij een behandeling met ZO Medical of ZO Skin Health en zorgt voor nog mooiere resultaten.

De peeling, met onder meer een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur zorgt voor een gezondere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. De peeling stimuleert de huid tot celvernieuwing en geeft uw huid een heldere teint. Ook ontdekt u al snel dat uw poriën fijner worden. Heeft u last van onzuiverheden? Des te meer reden om deze peeling te ondergaan. De peeling beschikt over unieke ontstekingsremmende stoffen. Dat betekent dat uw huid echt opknapt na de behandeling. Om ook op de lange termijn verlost te raken van onzuiverheden door acne combineren we de facial stimulation peel vaak met de producten van ZO Medical.

ZO Medical 3 Step Peel
De 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor mensen met acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon.

De peel bevat een exclusieve blend aan zuren en zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de huidtoon, textuur en egaliteit te verbeteren. De peeling zorgt voor een stimulans van de diepere huidlagen en geeft een minimale huidirritatie na de behandeling. Direct na de peeling wordt een 6% stimulerende retinolcrème aangebracht wat zorgt voor een langdurig resultaat in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbeteringen. Na de peeling krijgt u een extra dosering Retinol Crème 6% mee naar huis om de volgende ochtend aan te brengen. Tevens wordt er de dagen na de peeling een Calming Crème gebruikt om irritatie te verminderen en het comfort tijdens de herstelperiode (ongeveer 5 dagen) te verhogen. Uiteraard is zonbescherming van essentieel belang.

ZO Medical Controlled Depth Peel
De medische ZO Medical Controlled Depth Peel richt zich op redelijk diepe aandoeningen, melasma, acnelittekens, pigmentvlekken en op een matige veroudering van de huid. Deze peel is de diepst mogelijke peel en kenmerkt zich door zijn sterke anti-aging effect. Zo verdwijnen lijntjes, vervagen rimpels en krijgt de huid een prachtig egale toon en gezonde uitstraling. Dankzij de controleerbaarheid is dit de meest veilige diepe peel die bovendien toepasbaar is op alle huidtypen en- kleuren. De downtime is 8 tot 10 dagen, terwijl de stimulans aanhoudt tot 3 maanden na de behandeling.

De ZO Medical Controlled Depth Peel is een medische peeling en u dient voordat de peel wordt uitgevoerd uw huid thuis te behandelen met het voorgeschreven protocol van de arts of huidtherapeut. Samen met de arts of huidtherapeut bepalen we welke diepte van deze medische peeling voor u geschikt is. Zo zorgen we voor een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid.MediSpa beschikt over alle drie de peelingen van ZO Medical ontwikkeld door Dr. Zein Obagi. Tijdens een consult zal de huidtherapeut u adviseren of een peeling voor u het gewenste resultaat zal geven. Elk van de drie peelings heeft zijn eigen indicaties.

Indicaties
Indicaties voor een peeling in onze kliniek zijn huidveroudering, zoals een doffe, droge huid met vergrootte porien, huidverslapping, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, zonbeschadigde huid en (acne) littekens. Afhankelijk van de diepte van de aandoeningen zal worden gekozen voor 1 van bovenstaande peelingen.

Microdermabrasie / Dermaroller

Naarmate we ouder worden verliest de huid haar stevigheid doordat het collageen en elastine in de huid afnemen. Hierdoor ontstaan rimpels en vlekjes. Naast het inzetten van de producten van ZO Skin Health of ZO Medical kiezen we ter extra verbetering van de huid voor microdermabrasie of voor de dermaroller, ook wel micro-needling genoemd.

Een Microdermabrasie behandeling is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. De fijne kristalletjes die via het mondstuk op de huid worden geblazen vernieuwen de bovenste huidlaag waardoor droogtelijnen en rimpels afvlakken. 

Voor een intensieve litteken of anti aging en pigment behandeling wordt vaak gekozen voor een Dermaroller behandeling. Deze behandeling wordt ook wel Collageen Inductie Therapy genoemd. De dermaroller maakt duinzenden microscopisch kleine gaatjes in de huid waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Deze gaatjes zorgen er tevens voor dat actieve ingredienten die op de huid worden gebracht tot 200 x beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder. Hierdoor verminderen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes.

Een veilige behandeling voor met name:

  • kraaienpootjes en fijne lijntjes
  • rimpels
  • littekens
  • acne
  • pigmentvlekken
  • huidverslapping
  • wallen
  • striae
  • cellulite