ZO Skin Health gezichtsbehandelingen

Lees meer

 

Gezichtsbehandelingen

Wij bieden speciale gezichtsbehandelingen om de natuurlijke schoonheid van de huid te behouden. Nieuwe inzichten en technieken maken het bovendien mogelijk om een uitgebalanceerd programma aan te bieden. U kunt bij ons een afspraak maken voor een compacte of uitgebreide facial. U krijgt van ons eerst een korte huidanalyse, zodat wij de behandeling kunnen geven die uw huid nodig heeft. Dat maakt elke behandeling uniek.

ZO Skin Health gezichtsbehandelingen

Stelt u hoge eisen aan uw gezichtsverzorging en wilt u écht resultaat boeken? Dan bent u bij MediSpa Lisette aan het juiste adres. Samen met de zeer werkzame huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health dragen alle gezichtsbehandelingen bij aan een gezonde huid.

Hieronder de mogelijke ZO Skin Health MediSpa gezichtsbehandelingen:

ZO Skin Health Invisapeel Treatment
45 minuten | € 63,50
De ZO Skin Health Invisapeel Treatment - inclusief massage van nek, schouders en decollete- biedt een zachte exfoliatie waardoor de dof uitziende huid meteen opleeft, de vochtbalans op peil gebracht wordt en de zichtbaarheid van verkleuringen wordt geminimaliseerd, dit met een egalere huidtoon als resultaat. Afsluitend dagverzorging en zonbescherming.

ZO Skin Health Acne & Oil Control Treatment 
60 minuten | € 89,50
De ZO Skin Health Acne and Oil Control Treatment - inclusief massage - is ontstekingsremmend, geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid door een herbal-enzym prep. Een vermindering van ontsteking en genezing wordt bereikt met het exclusieve ZO Bio-Sulfur Masque. Dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei). Uitermate geschikt voor een huid met acne en puistjes. Deze behandeling bevat tevens een ontspannende gezichts-, nek- en schoudermassage.

ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment
60 minuten | € 89,50
ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment, inclusief de Herbal Enzyme prep peeling en gezichtsmassage, hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Het Ossential Aloe Hydra Masque maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E. Een ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 6 behandelingen. Zeer geschikt voor de doffe, droge huid en huidveroudering in het algemeen.

ZO Skin Health Brighting Treatment
60 minuten | € 89,50
De ZO Skin Health Skin Brightening Treatment, inclusief de Herbal Enzyme prep peeling  en gezichtsmassage, voor een stralende huid met een egale teint. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie.  Het ZO Skin Brightening Mask maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van onder andere arbutine en groene thee.Een Skin Brightening Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 6 behandelingen 4-wekelijks. Aanbevolen als ondersteunende behandeling bij diverse soorten pigmentvlekken waaronder ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid en zwangerschapsmasker.

ZO Skin Health Facial Stimulator Peeling
45 minuten | € 99,-
Is uw huid toe aan een diepgaande, maar snelle verbetering? Dan is de Facial Stimulation Peel van Dr. Obagi iets voor u. De Ossential Facial Stimulator Peel is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de ZO Skin Health producten. Het beste resultaat bereikt men in kuur van 5 peels uitgevoerd met een interval van 2 tot 4 weken. De peeling, met onder andere een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur zorgt voor een gezondere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. De peeling stimuleert de celvernieuwing en geeft uw huid een heldere teint en verfijnde poriën.

De Facial Stimulation Peel is goed voor:

  • het stimuleren van celvernieuwing
  • verbetering van huidtoon en huidstructuur
  • verheldering van de huid
  • vermindering van onzuiverheden