Heropening Rijssense huidkliniek MediSpa!

Met een nieuwe eigenaar én onder een nieuwe naam heropent MediSpa op 16 oktober haar deuren. Vanaf dan zal de gedreven en enthousiaste Lisette Jansen aan het roer staan van MediSpa Lisette, een huidkliniek die al sinds 2010 een begrip is in Rijssen. 

Wat ooit begon met een passie voor mensen en schoonheid is uitgegroeid tot een huidkliniek van topniveau. Beauty meets dermatologie. Iets waarmee MediSpa Lisette zich onderscheidt van schoonheidsspecialisten in de omgeving. “MediSpa biedt een combinatie van schoonheidsbehandelingen en huidtherapeutische behandelingen en dat is precies waar mijn passie ligt. Mensen helpen bij het creëren van een stralende en bovendien gezonde huid. Dat doel bereiken is keer op keer fantastisch en daar doe ik het voor”, zo vertelt de huidtherapeute over haar nieuwste uitdaging. 

Zij vervolgt: “Bij MediSpa Lisette staat een medische en cosmetische huidverbetering centraal. Zo ligt de focus op het verhelpen van huidproblemen waaronder acne, pigmentvlekken, rosacea en huidveroudering. Maar ook voor beauty behandelingen zoals het epileren van de wenkbrauwen of definitieve ontharing door middel van IPL ben je bij MediSpa Lisette aan het juiste adres.”

MediSpa Lisette presenteert: permanente make-up!

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up. En dat is niet verwonderlijk. Met permanente make-up zie je er altijd verzorgd uit. Ideaal dus bij het sporten, zwemmen, in de sauna, voor mensen met gevoelige ogen en voor mensen die slecht tegen cosmetica kunnen.

Permanente make-up accentueert uw ogen, wenkbrauwen of mond. Permanente make-up maakt het mogelijk om de vorm van de ogen aan te passen, een sprekend uiterlijk te creëren, het benadrukt de natuurlijke schoonheid en geeft een mooi en goed verzorgd uiterlijk. Iets waar u jaren plezier van zult hebben.

Wilt u meer informatie? 10 december a.s. is Oxana Hermes aanwezig om u vrijblijvend alles te vertellen over deze behandeling. Heeft u interesse stuur dan een mailtje naar info@medispa-lisette.nl dan plannen wij een afspraak voor u in.

Kijk ook eens op: www.pmuoxana.nl